facebook
sk en
košík 0ks / 0.00 €

Recepty

Hŕstková polievka so špaldovými rezancami

Hŕstková polievka so špaldovými rezancami

 

Potrebujete:

Hrach žltý lúpaný polený 
Červená šošovica lúpaná bio
Fazuľka mungo bio
Biomila špaldová celozrnná múka hladká
Biomila špaldové celozrnné rezance

 

Prísady

200 g strukovín (bio červená šošovica, bio hrach polený, bio fazuľa mungo)

4 menšie mrkvy

3 malé petržleny

polovička kápie

1 cibuľa

viazanička petržlenovej vňate

mletá červená paprika

kurkuma

soľ

BIOMILA špaldová celozrnná múka hladká

ghí (prepúšťané maslo)

Postup prípravy

Strukoviny uvaríme v neosolenej vode na miernom ohni. Počas varenia odoberáme penu z vody. Zeleninu poriadne očistíme, umyjeme a nakrájame. Z prepúšťaného masla a špaldovej múky urobíme jemnú zápražku, poprášime mletou červenou paprikou a kurkumou, jemne popražíme a zalejeme vodou. Do hrnca pridáme pokrájanú zeleninu aj s viazaničkou petržlenovej vňate, osolíme. Keď je zelenina takmer hotová (mäkká), pridáme uvarenú zmes strukovín a ešte spolu povaríme. Podávame s BIOMILA celozrnnými špaldovými rezancami, ktoré pripravíme podľa návodu.

Vaše komentáre

Tieto stránky používajú súbory cookies. Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.   OK