Zrná, semená
V celých zrnách a rôzne spracovaných obilninách sú ukryté živiny, hlavne komplexné sacharidy, ktoré predstavujú zdroj energie. Do vášho zdravého jedálnička si môžete vybrať z rôznych druhov obilnín, prirodzene bezlepkových zŕn, strukovín a semienok, či ryže.
odporúčame
BIOMILA Amarant bio 250g
Amarant vyniká výraznou chuťou, je ľahko stráviteľný a plný bielkovín. Prirodzene bez lepku a v bio kvalite.
BIOMILA Celozrnný kuskus bio 500g
Pripravíte holahko a hlavne rýchlo, kuskus zvládne naozaj každý! Sušené bezvaječné celozrnné pšeničné cestoviny v bio kvalite
BIOMILA Pohánka lúpaná krúpy bio 500g
Pohánka je prirodzene bezlepková potravina. Pohánka je ľahko stráviteľná a výživovo hodnotná pseudoobilnina.
BIOMILA Ľan zlatý bio 150g
Nelúpané semienko ľanu zlatého v bio kvalite Ľanové semienko bio patrí do zdravej kuchyne. Má orieškovú chuť a je to prirodzene be ...
Raž ozimná bio PROBIO 500g
Zrno raže sa používa pri pečení chleba alebo na prípravu kaše. Obilnina na priamu spotrebu.
BIOMILA Ľan hnedý bio 150g
Ľanové semienko bio patrí do zdravej kuchyne. Je to prirodzene bezlepková potravina.
BIOMILA Pšenica špalda BIO 500g
Pšenica špaldová je nešľachtenou predchodkyňou klasickej pšenice. Obilnina na priamu spotrebu.
BIOMILA Slnečnicové semienka bio 250g
Slnečnicové semená patria do zdravej kuchyne, pretože sú plné cenných látok pre naše telo.
BIOMILA Sezam nelúpaný bio 150g
Sezamové semienka sú prirodzene bezlepkové, sú výborné v cereáliách a müsli, s jogurtom, hodia sa do buchiet, domáceho pečiva, na ...
BIOMILA Krúpy jačmenné bio 500g
Jačmenné krúpy (veľké) bio. Sú vhodné do polievok, nátierok, šalátov, na zapekanie, dusenie i ako príloha.
Jačmeň lúpaný bio PROBIO 500g
Jačmeň patrí medzi najstaršie obilniny. Bol dôležitou plodinou Grékov a Rimanov, pre ktorých bola jačmenná kaša bežným jedlom. ...
BIOMILA Amarant bio 250g
Amarant vyniká výraznou chuťou, je ľahko stráviteľný a plný bielkovín. Prirodzene bez lepku a v bio kvalite.
Pohánka nelúpaná bio PROBIO 400g
Pohánka nelúpaná je určená výhradne na nakličovanie alebo na odvary, a nie k priamej konzumácii.