BIOMILA Pšeničná celozrnná múka hladká bio 4kg
Pšeničná celozrnná múka je vhodná na pečenie koláčov, chleba, rôzneho pečiva, zákuskov a zahusťovanie pokrmov. Mlynský obilný výrobok, pšeničná múka celozrnná špeciál stredná (hladká) (zatriedenie podľa PK SR).
B0529050
6 mesiacov
1
Poľnohospodárstvo EÚ
nešpecifikované
popis
Pšenica potravinárska vznikla dlhodobým vývojom a šľachtením z pôvodných foriem pšenice jednozrnnej a dvojzrnnej. V dlhej histórii ich postupne nahradzovala a dnes je kráľovnou obilnín. Predstavuje najdôležitejšiu chlebovú obilninu. Živiny z celého zrna zostávajú zachované v celozrnných múkach.
Rady pred prvým použitím: Celozrnná múka je chuťovo výraznejšia ako biela múka, preto je spočiatku vhodné postupne pridávať k bielej múke 1/3-2/3 celozrnnej, kým prejdete na celých 100%. Farba pečiva je prirodzene tmavšia, cesto je tuhšie. Výrobky z celozrnnej múky sú sýtejšie a trvanlivejšie ako z bežnej múky.
Zloženie: pšeničná celozrnná múka hladká*
* z ekologického poľnohospodárstva
Energia | 1 336 kJ / 319 kcal |
tuky | 2,08 g |
- z toho nasýtené mastné kyseliny | 0,32 g |
sacharidy | 71,03 g |
- z toho cukry | 0,70 g |
vláknina | 9,09 g |
bielkoviny | 11,55 g |
soľ | < 0,04 g |
Skladovanie: skladujte pri teplote do 25°C a relatívnej vlhkosti do 70%.
Alergény: Obsahuje lepok.
otázka pre predajcu
Neváhajte sa na nás obrátiť a my Vám radi pomôžeme.
recenzia
Recepty
príbuzné produkty

BIOMILA Špaldová chlebová múka graham bio 4kg
Špaldová chlebová múka graham je vhodná na prípravu klasického, i kváskového chleba, pečivo, múčniky aj na zahusťovanie jedál.

BIOMILA Pšeničná celozrnná múka hladká 1kg
Pšeničná celozrnná múka je vhodná na pečenie koláčov, chleba, rôzneho pečiva, zákuskov a zahusťovanie pokrmov. Pšeničná múka celoz ...

BIOMILA Ražná celozrnná múka hladká bio 4kg
Ražná múka sa už oddávna používala na pečenie chleba. Chlieb z ražnej celozrnnej múky má prirodzene dlhšiu trvanlivosť.

BIOMILA Špaldová múka hladká KONV 4kg
Ak neobľubujete celozrnnú múku, no chcete do svojho jedálnička zaradiť niečo nové, tak špaldová múka hladká je ten správny tip. K ...