facebook
sk en
košík 0ks / 0.00 €

Recepty

CÍCEROVÉ CESTOVINY S BROKOLICOVO-ŠPENÁTOVÝM PESTOM

CÍCEROVÉ CESTOVINY S BROKOLICOVO-ŠPENÁTOVÝM PESTOM

 

Prísady

250 g   cícerové cestoviny

 

Pesto:

1 ks brokolica

1 balenie špenát

1 hrsť vlašské orechy

2 strúčiky cesnak

2 hrste parmezán

soľ

čierne korenie

Postup prípravy

Cestoviny si uvaríme v osolenej vode. Výhodou strukovinových cestovín je, že sú uvarené naozaj rýchlo. Stačia 4 minúty.

 

Samostatne si uvaríme brokolicu, nemusí byť úplne do mäkka, stačí tak, aby sme ju mohli rozmixovať. Pouvarení je dobré ju prudko schladiť, aby si zachovala farbu. Časť môžeme odložiť na ozdobu.

 

Pesto si pripravíme zmixovaním predvarenej brokolice, mladého špenátu, orechov a dochutíme cesnakom, pazmezánom, soľou a korením. Na zriedenie môžeme použiť olej alebo vodu z brokolice.

 

Hotové cestoviny zmiešame s pripraveným pestom a dozdobíme brokolicou a orechami.

 

Zdroj: @skatulkavkuchyni 

Vaše komentáre

Tieto stránky používajú súbory cookies. Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.   OK