facebook
sk en
košík 0ks / 0.00 €

Recepty

Cibuľové špaldáčiky

Cibuľové špaldáčiky

 

Prísady

400g BIOMILA špaldovej hladkej múky

150 ml oleja

250ml vlažnej vody

250g droždia

1 lyžička soli

štipka bio trstinového cukru

1 vajce

3-4 cibule

morská soľ

rasca

Postup prípravy

Z rozmrveného droždia, troška vody, cukru, a múky pripravíme kvások, pridáme ho k preosiatej múke, premiešame. Postupne prilejeme olej, vodu, osolíme a vypracujeme vláčne cesto. V teple ho necháme nakysnúť.
Cesto dáme na pomúčenú dosku, rozvaľkáme (asi na 1 cm) a väčším pohárom povykrajujeme kolieska. Uložíme ich na vymastený plech a potrieme rozšľahaným vajíčkom.
Očistenú cibuľu nadrobno pokrájame a rozdelíme na kolieska z cesta. Popritláčame, posypeme hrubou soľou a rascou. Necháme asi 15 minút kysnúť a potom dáme do vyhriatej rúry piecť ( na 20-25 minút).

Vaše komentáre

Tieto stránky používajú súbory cookies. Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.   OK