facebook
sk en
košík 0ks / 0.00 €

Recepty

Cestovinový šalát s ovsom nahým

Cestovinový šalát s ovsom nahým

 

Prísady

200 g BIOMILA špaldových celozrnných rezancov

300 g uvarených ovsených zŕn bio

150 g nakrájanej cibule

bylinky

olej bio

soľ

sójová omáčka

Postup prípravy

Príprava ovsa: ovos namočíme na 8-12 hodín. Varíme 40-50 min. podľa potreby, aj kratšie, aby zrná nepopraskali. Špaldové celozrnné rezance uvaríme v slanej vode. Na oleji speníme cibuľu, pridáme ovos a cestoviny. Premiešame, zalejeme sójovou omáčkou, dochutíme soľou, korením a nasekanými bylinkami.

Vaše komentáre

Tieto stránky používajú súbory cookies. Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.   OK