facebook
sk en
košík 0ks / 0.00 €

Recepty

Cestovinový šalát s mungo fazuľou

Cestovinový šalát s mungo fazuľou

 

Prísady

100g mungo fazule bio

1 uhorka, 1 cibuľka

3 PL BIOMILA slnečnicového oleja

1 PL gomasia bio (sezamovo-ľanové makrobiotické ochucovadlo s morskými riasami)

1 čaj. lyžička morskej soli

bylinková soľ

muškátový oriešok bio

200g tofu bieleho syra

200g BIOMILA špaldových celozrnných mušličiek

Postup prípravy

Mungo fazuľu si dáme naklíčiť: Cez noc močíme vo vode, premývame. Vymeníme vodu za čistú. Zľahka precedíme, nie však do sucha. Použijeme sklenené nakličovadlo. Alebo dáme mungo do zaváraninového pohára a zakryjeme poprepichovaným viečkom. Necháme v teple klíčiť cca 1 deň. 
Uhorku a tofu nakrájame na kocky, cibuľku zas nadrobno. BIOMILA Špaldové celozrnné mušličky uvaríme podľa návodu. Cestoviny zmiešame so zeleninou  a ostatnými surovinami. Dôkladne premiešame.

Vaše komentáre

Tieto stránky používajú súbory cookies. Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.   OK