BIOMILA Pšeničná celozrnná múka hladká bio 4kg
Pšeničná celozrnná múka je vhodná na pečenie koláčov, chleba, rôzneho pečiva, zákuskov a zahusťovanie pokrmov. Mlynský obilný výrobok, pšeničná múka celozrnná špeciál stredná (hladká) (zatriedenie podľa PK SR).
B0529050
6 mesiacov
1
Poľnohospodárstvo EÚ
nešpecifikované
popis
Pšenica potravinárska vznikla dlhodobým vývojom a šľachtením z pôvodných foriem pšenice jednozrnnej a dvojzrnnej. V dlhej histórii ich postupne nahradzovala a dnes je kráľovnou obilnín. Predstavuje najdôležitejšiu chlebovú obilninu. Živiny z celého zrna zostávajú zachované v celozrnných múkach.
Rady pred prvým použitím: Celozrnná múka je chuťovo výraznejšia ako biela múka, preto je spočiatku vhodné postupne pridávať k bielej múke 1/3-2/3 celozrnnej, kým prejdete na celých 100%. Farba pečiva je prirodzene tmavšia, cesto je tuhšie. Výrobky z celozrnnej múky sú sýtejšie a trvanlivejšie ako z bežnej múky.
Zloženie: pšeničná celozrnná múka hladká*
* z ekologického poľnohospodárstva
Energia | 1 336 kJ / 319 kcal |
tuky | 2,08 g |
- z toho nasýtené mastné kyseliny | 0,32 g |
sacharidy | 71,03 g |
- z toho cukry | 0,70 g |
vláknina | 9,09 g |
bielkoviny | 11,55 g |
soľ | < 0,04 g |
Skladovanie: skladujte pri teplote do 25°C a relatívnej vlhkosti do 70%.
Alergény: Obsahuje lepok.
otázka pre predajcu
Neváhajte sa na nás obrátiť a my Vám radi pomôžeme.
recenzia
Recepty
príbuzné produkty
BIOMILA Špaldová chlebová múka graham bio 4kg
Špaldová chlebová múka graham je vhodná na prípravu klasického, i kváskového chleba, pečivo, múčniky aj na zahusťovanie jedál.
BIOMILA Pšeničná celozrnná múka hladká 1kg
Pšeničná celozrnná múka je vhodná na pečenie koláčov, chleba, rôzneho pečiva, zákuskov a zahusťovanie pokrmov. Pšeničná múka celoz ...
BIOMILA Ražná celozrnná múka hladká bio 4kg
Ražná múka sa už oddávna používala na pečenie chleba. Chlieb z ražnej celozrnnej múky má prirodzene dlhšiu trvanlivosť.