výroba a distribúcia nielen biopotravín
menu
košík 0
Celkom: 0,00 
Nakúpte ešte za 70,00 € a získajte dopravu zadarmo
Pokračovať do košíka
Nákupný košík je prázdny.

Hrnčeková buchta s tvarohom a jahodami

Dĺžka čítania: 53 sec.
Hrnčeková buchta s tvarohom a jahodami

Prísady: 4 vajcia, 2 hrnčeky trstinového cukru, 3 hrnčeky špaldovej celozrnnej múky, ½ hrnčeka sezamového oleja, 1 hrnček kyslej smotany, 1 kypriaci prášok, 2 vanilkový cukor, 400g jemného tvarohu, 2 PL vanilkového pudingu, 3 PL práškového cukru, jahody

Postup prípravy: Rúru si predhrejeme na 180 °C. Vajíčka s cukrom a 1 ks vanilkovým cukrom si vymiešame do peny. Postupne vmiešame olej, smotanu, preosiatu múku s  práškom do pečiva. Cesto vylejeme na väčší plech vystlaní papierom na pečenie. Tvaroh si premiešame s vanilkovým pudingom, vanilkovým cukrom a trstinovým práškovým cukrom. Lyžicou alebo zdobiacim vreckom nanesieme na cesto. Na záver poukladáme kúsky jahôd a dáme piecť na cca 30 minút. Pred podávaním posypeme trstinovým práškovým cukrom.

Tip: Keďže sezamový olej má výraznú chuť, môžeme použiť napríklad olivový alebo slnečnicový olej. Na posyp môžeme použiť cukor rozmiešaný zo škoricou.

V tomto recepte sú použité tieto výrobky z nášho E-shopu

BIOMILA Špaldová celozrnná múka hladká BIO 1kg

BIOMILA Špaldová celozrnná múka hladká BIO 1kg

Špaldová múka je bohatá na bielkoviny s vysokým obsahom lepku, je vynikajúca na pečenie. Špaldová múka celozrnná špeciál stredná b ...

Na sklade
2,03 
-
+
Olej sezamový panenský bio NaturGreen 500ml

Olej sezamový panenský bio NaturGreen 500ml

Sezamový olej panenský za studena lisovaný mechanickými postupmi. Je právom považovaný za najvhodnejší olej pre teplú kuchyňu, pre ...

Na sklade
9,44 
-
+